Snart 30...

Ja nu närmar sig dagen med stormsteg. Dagen då man liksom når en ny milstolpe, min 30 års dag! Helt galet! Den har varit så långt borta o nu helt plötsligt utan förvarning, eller ja, lite förvarning kanske, så är den snart här. Visst har man känt att man inte e 20 i kroppen längre på tal om förvarning men i sinnet så har jag liksom stannat vid ca 24-25 år. Jag har inte någon direkt kris eller ångest över att fylla 30 men jag märker att jag mer o mer börjar tänka på o vilja prioritera d som faktiskt för mig är viktigt. Som vänner, o min familj. Livet rullar så fort på o msn bara längtar till dessa helger då msn ska d o d. Men d mesta av vårt liv är ju vardagar, man måste lära sig att leva då med! Att ta tillvara på tillfällena som ges även då o inte skjuta upp allt till helgen för att sedan stressa igenom alla saker man planerat in o sen veckan därpå vara superslut o längta till nästa "lediga" helg.
D e lite sådant som jag mer o mer går o tänker på...d har jag inte gjort förut, stannat upp o tittat på livet från ett annat perspektiv.
Ja, ja:) Jag ska i alla fall fira min dag med kalas/fest för de närmast sörjande eller glädjande kanske man ska säga. Vet ingen som sörjer att jag blir 30:).
Hoppas på en härlig gemenskap med kul o bra samtal, diskussioner o tjöt:).
Leve livet o tack Gud att jag fått ett sådant välsignat ett.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0