Super härlig dag

Idag började vi med att åka till badhuset. D går alltid för länge mellan gångerna men men, idag tog vi oss dit. Tjejerna var i extas o superglada. Lilly har alltid gillat att bada men är en mycket försiktig sådan. Hon går mest omkring i vattnet o vill gärna lära sig simma men helst utan att få vatten i ögonen:). Sandra, hon gillar också att bada eller rättare sagt ÄLSKAR att va i vattnet. Hon for fram med sin lilla frigolit ring kring magen som en fisk. Att hon fick vatten över huvudet när hon ramlade från leksakerna i vattnet brydda inte hon sig om. Upp igen på gummi korven o så plask ner igen. Jag o Anders kunde inte annat än skratta. D var ljuvligt att se henne så fullkomligt nöjd o glad. Att åka hem var därför ingen hit.
Efter d så blev d ett snabb besök hos farmor o farfar där även mormor o morfar var på plats. Där intog vi dagens fika:).
Ikväll var d så min tur att få gå på möte, d var en kompis som predikade. Helt fantastisk predikan om hur viktigt det är att förtrösta på Gud i alla livets omständigheter. Samt vad "att förtrösta på Gud" innebär. Tack för d Andre!
Nu är d bara sömn kvar som gäller:) god natt!!


RSS 2.0