Granen klädd o klar!

Jaha, då var granen klädd o klar. Blev ganska bra tror jag, Lilly hjälpte till så d blev lite fler kulor på varje gren än en:).
Imorgon kanske d till o med blir lite smällkarameller på grenarna också. För övrigt idag så har vi styrt o donat här hemma med garderober o lådor mm. O på eftermiddagen åkte vi på julfika hos svärföräldrarna där också barnens kusiner va.. Vi kommer ju att fira julen hos mina föräldrar så de ville träffas nu lite innan. Men nu sitter jag här själv i soffan framför morden i midsommer då maken är lekledare på tonår:).
Imorgon blir d mera donande o städande..
Kram!


Smått o gått/ont...

Idag är jag tillbaka på jobbet efter två dagars vab med sjuka barn. Lilly har ögon infektion o Sandra har feber:(. Idag är maken hemma med dem. Skönt att han är så villig att dela på vabben då d tär ganska bra på orken att va hemma med sjuka barn.
Appropå jul så börjar stämningen infinna sig så smått nu då d både blivit kallt o snö ute:). I år har jag dock tagit ett princip beslut om att INTE stressa denna jul utan faktisk försöka njuta. Mina advents stjärnor kom tex inte upp förrens seeent i lördagskväll o d var ju ingen som dog av d va jag vet:). Julklapparna är inte heller klara men vadå då? D finns väl grejer kvar i butikerna än:).
Nästa vecka drar Lucia igång o jag hoppas vi alla får vara friska då. Har tagit ledigt så att jag ska kunna gå o se Lilly sjunga i hennes första luciatåg:). Då ska då nya kameran me jan jag lova.
Kram tills nästa gång o försök att inte stressa ihjäl er nu utan njuta.


RSS 2.0