Kladdigt värre

Kan d bli geggigare o mysigare:) tror inte Lilly tycker d! Hon fullkomligt njuter av fingerfärgerna hon fick i present. Hon sitter o skrattar samtidigt som hon geggar o skapar:) Härligt!


Vilken morgon!!

Oj oj oj!!! Nu ni. Vart ska jag börja?? Så här är d, jag har fått jobb i byn där jag bor, helt underbart. Dock bara fram till jul, men en tjänst ska lysas ut efter jul som jag innerligt hoppas att jag får. Bara att börja gå in i hård bön:)
Jobbet är på en förskola, jag har ju kommit på att d är där jag trivs. Måste dock fixa förskole behörighet då jag just nu e " överkvalificerad". Så näst på listan står att ringa högskolan:)
Vi hörs!!


Treårs kalas:)

Så var dagen till ända som Lilly så länge längtat efter. Idag har d varit kalasdag med stort K. Det blev tolv barn som kom o lekte lekar, fikade o fiskade godis:). Jag kan då säga att det var helt crazy, jag blev genom svett men d var sååå kul. O Lilly var riktigt nöjd o väldigt glad över att så många vänner kunde komma. Jag kan inte räkna gångerna hon tagit din låtsas mobil o ringt alla vännerna för att försäkra sig om att de kommer:).
Men boy vad mitt huvud blev tungt o segt när allt var slut, jag trodde jag såg dubbelt ett tag... Men lite step upp på d gjorde susen!
Nu ska jag snart knyta mig, imorgon blir d planering inför min o barnens resa till Uppsala. Längtade så mkt efter brorsan o Sara att jag bara fick lov fråga om jag o barnen kunde komma på onsdag, o d fick vi:). Gött!!!
Tills nästa gång, bless!!


Vilken morgon!!

Idag för första gången på länge vaknade jag utan att vända mig om o hoppas på en timmes sömn till. Maken o jag vaknade, håll i er nu, halv elva!! Har inte sovit så länge sen Lilly kom till världen;). Hur kan nu detta komma sig?? Jag kan säga som så att d var inte våra underbara barn som fick ett ryck o sov så länge....
Igår hade vi kalas för både Lilly o Anders där gästerna var våran familj. Jag hade då innan frågat om inte farmor o farfar kunde tänka sig ta med sig underverken hem över natt. Ja blev svaret o tacksamma för d blev jag o maken. Så de fick inte sova allt för länge, närmare bestämt fram till sex, tidigare än vad de brukar vakna hemma:)
Kalas ja, d blev ett lyckat kalas men jag sprang också som en ja, myra, fram o tillbaka o satt som mest tio minuter tror jag. Så på kvällen när alla gått var jag vrålhungrig o trött. Så maken o jag satte oss i soffan o tittade på Narnias senaste film som maken fick i present o jag hävde i mig både kladdkaka o annat:(
Presenter, ja, man skulle kunna tro att båda fyllde jämt. Lilly hon fick en akustisk barn gitarr, prinsess kläder samt skor, målarstafli, film o en jättefin kofta. Får ta bild på sessan en annan dag. Ja.... Tills nästa gång, ha d gött!


Kanske har tur igen...

Mitt test kom in så vi får väl se nu då:)
Dagen har varit bra måste jag säga, fullt upp men även haft tid för avkoppling. Maken är inne på sin andra natt o blir då hemma även imorgon, riktigt skönt faktiskt även om d aldrig är kul att sova själv:(.
Jag har i alla fall städat lite o plockat med disk, vilket inte syns nu efter dagens bravader:). Men, men... Sen har jag o Lilly varit i lekparken tillsammans m flera av hennes kompisar o lekt samt fikat. D var en sådan fin dag idag att man bara var tvungen ut!
Morgon dagen blir nog inget undantag uran ser späckad ut den med, men d e bara med kul saker:)
Tills nästa gång, ha d gött!!


Testar igen

Får se om d fungerar efter uppdatering


bläääää

Det ser fint ut o d låter fint att blogg.se skaffat en app till Iphone. Men d skulle ju vara kul om den fungerade också. Jag har försökt o lägga in ett inlägg hela dagen men den vill inte. Jag får svar som att servern inte kunde publicera bilden. Jag tar bort bilden o försöker lägga in bara texten, då får jag svaret att det är fel anrop mm mm. Blir så sjukt störd på sådana här tekniska grejer som inte fungerar som de ska!!!! För övrigt så är jag less på sjukdom i största allmänhet. Jag själv har fortfarande ont i halsen o knaprar ipren (maxdos)...känns ju sådär lagom bra, not. Till råga på det så fick Sandra feber i förrgår o är sååå grinig o ögon o näsa rinner på henne. Hoppas det är en snabb variant o att inte Lilly eller någon annan av oss blir förkyld!!!! Nä jag är lite trött på vad denna höst medfört, den har varit fin men man har inte kunnat njuta så mycket av den då vi o många med oss legat inne o varit allmänt dåliga:( Hoppas att allt är borta i morgon, hoppa hoppa hoppas...

image description


Halleluja!!

Ja d är d enda rätta man kan säga om denna dagen. Ett stort bönesvar!:) Jag bad om en bra dag där jag skulle orka vara en bra mamma o en härlig hemgrupp. Jag hade mer ork idag o hemgruppen var helt fantastisk! D händer så mycket under o man kan inte vara annat än tacksam o ödmjuk inför vad Gud gör o vill göra i våra liv om vi bara gör oss tillgängliga.
Idag fick jag även tid hos doktorn som tog prover som visade att jag inte hade nå fluss eller streptokocker som d så fint heter:) Så jag kan o får umgås med folk:). medicinen jag fick mot min faktiska smärta var Ipren o den funkade faktiskt, Yey!!
Till råga på d så fick jag av en vän hemleverans av ytterligare två barn pallar från Ikea. Det fanns bara två kvar när jag var där sist, så nu är barnkalaset räddat! Tack för d:) Så denna dag har varit BRA!!
God natt.


Vårdcentralen mm

Ja, livet utan röst o ont i halsen fortskrider. Men idag ska jag få komma in till vårdcentralen o höra vad de säger om läget. Hoppas på att d inte är fluss utan överansträngning. Samt att jag kan få något avsvällande för halsen så jag inte ska behöva ha så ont.
Just nu sitter jag o lillsnufs i sandlådan o leker:) D var på tiden att vi kom ut, d var ett tag sen o Sandra har velat rymma ut var gång dörren öppnats o ibland lyckats ta sig till just sandlådan:). Så nu mår hon må ni tro.
Imorgon är d älgjakt för Lilly på dagis så jag ska flura (fundera om ni undrar) ut ngn god matsäck hon ska få med sig:). D e viktigt d, minns själv hur mysigt d var att packa upp matsäcken o finna att mamma stoppat ner något gott:). Vill ge vidare sådana minnen till mina barn.


Men hjälp mig!!...

Vilken natt, den går inte att beskriva. Jag har varit hes i över en vecka men inte kan hålla käften som man bör. Så nu sitter jag här hes OCH svullen i halsen o kan knappt svälja pga överansträngd hals:(. Till råga på att jag igår kväll typ grina varje gång gag skulle svälja så vägrade Sandra somna HELT. Jag gick in o la mig på golvet vid henne men så fort jag vände mig om eller skulle gå på toa så grina hon. Hon var konstant orolig att jag skulle lämna henne. O sova skulle hon då rakt inte göra då hon på flit spotta ut nappen på golvet för att sedan halvhjärtat grina lite så jag skulle plocka upp den åt henne. Kul lek för henne INTE för mig! Kan bara hoppas att hon sover tok länge idag... Nu sitter jag med en kopp kaffe efter att ha röjt i huset nu på förmiddagen, MUMS! kan ärligt säga att jag förtjänar en lugn stund:)
Ska försöka att inte prata så mkt idag hur nu d ska gå till:) Kram på er!!


Färdigt!! I all fall nästan...

Ja, jag inser att d skulle bli så mkt olika bilder att jag istället rabblar upp lite utav d jag köpte;) D blev en stooor lampskärm till vardagsrummet, mammut pallar vita två st, glas, ljusstakar, matta till Lilly samt lite förvaringsboxar mm...
Idag har varit en segdag mentalt men jag har hunnit städa lite samt fixa o pynta med d jag köpt OCH äntligen fogat färdigt kaklet i köket!!!:) Nu är d "bara" siliconfogen i hörnen o ber mot bänken kvar. Men d får bli en annan dag. Förövrigt så har svärföräldrarna varit på fika o fick chokladbollar:)
Hoppas nu på en lugn kväll o att barnen sover i natt vilket de INTE gjorde natten som var. Lilly höll låda o lekte o sjöng på hennes rum o Sandra var bara allmänt gnölig:(.
Kram kram!!


Härlig shopping!!

Gårdagen blev lååång o såååå lyckad!! Vi gjorde verkligen Ikea, d kan man då lungt säga:) Vi gjorde allt d där man inte kan göra när man har barn OCH gubbe med. När vi fikade satte vi oss så långt från barnhörnan vi kunde o myste ner oss i de låga svarta skinnsofforna:). Vi stannade upp tänkte länge o väl om vi skulle ha d vi höll i handen, velade o velade lite till. Vi gick tillbaka o fram igen o sen tillbaka:) Hade Anders varit med hade han blivit galen o uttråkad för länge sen. Så tur att de var just Ruth o Emma som var med:). Väl klara på Ikea så tog vi oss till köpcentret där vi splittrade vårt gäng för att maxa de tre timmarna vi hade kvar. Där blev de ännu mera shopping, hittade jätte fina presenter till maken o Lilly. Supernöjd är vad jag är!!
Mer om dagen senare...


RSS 2.0