Jaha då sitter jag på tåget mot Borlänge f...

img_5315 (MMS)

Jaha då sitter jag på tåget mot Borlänge för att sedan sätta mig på tredje tåget för dagen som ska ta mig hem till Järna. Helgen hos kusinen har varit super trevlig o skön!!!! Måste göras om igen om inte allt för länge.


Idag blev d universeum o strosing i Götebo...

img_5783 (MMS)

Idag blev d universeum o strosing i Göteborg. På universeum såg vi fiskar, grodor, spindlar, ormar o skorpioner i olika form, färg o storlekar. Coolast var nog att se såghajen simma över en i en akvarietunnel:) Lilly var TYP nöjd:)


Lyckad dag på Liseberg!!!  De har vi då ha...

img_5165 (MMS)

Lyckad dag på Liseberg!!!  De har vi då haft, barnen har varit fantastiska o Lilly åkte allt hon fick tror jag. Även rabalder, barnens bergodalbana:) Modig liten tjej jag har. Annars gillade hon saker som gick fort i snurrade samt lilla uppskjutet.


Husvagnslivet tar hårt på både barn o förä...

img_2796 (MMS)

Husvagnslivet tar hårt på både barn o föräldrar, men mysigt är d helt klart!!! Idag bär d av mot nöjesparken Liseberg o barnkarusellerna:)


Mitt lilla hjärta nu på morgonen:) Vilken ...

img_7327 (MMS)

Mitt lilla hjärta nu på morgonen:) Vilken söt liten sessa jag har inte sant!? Idag står d grävning av framsidan på agendan, så att den nya trappan får en bra grund att stå på.


Ja då har man gjort rabarbersaft för först...

img_9832 (MMS)

Ja då har man gjort rabarbersaft för första gången o gått blev d:) Känner mig som en riktig husmor:) Den som är sugen får komma o smaka


RSS 2.0