Nu har vi intagit lunch på Ikea. Leklandet...

Nu har vi intagit lunch på Ikea. Leklandet nästa o sen lite mera Ikea o annan shoping:)


Här kommer bilden jag glömde infoga:)

img_3408 (MMS)

Här kommer bilden jag glömde infoga:)


Ännu en kanon dag med härligt väder. Vi to...

img_8033 (MMS)

Ännu en kanon dag med härligt väder. Vi tog oss iväg till en närliggande badplats där vi badade, lunchade samt fikade:) Helt underbart! bad ingen fortsatte sen i poolen hemma.


Idag har vi tagit d mest lugnt i trädgårde...

img_7583 (MMS)

Idag har vi tagit d mest lugnt i trädgården vid den nya poolen jacke köpte idag:) Nu är barnen lagda o dags för lite vuxen tid...


Stockholmstripp

I helgen var jag o maken i Stockholm på en liten retreat alldeles för oss själva. Vi hade bokat rum på scandic vid medborgarplatsen o skulle gå dit från centralstation. Vi hittade till hotellet o skulle checka in då.....palm två nätter sa jag. Jaha säger tjejen bakom disken, här är d bara bokat en natt...Va! sa jag men vi haaar bokat två nätter. Ja, men jag fixar d säger hon. Tack sa vi o fick nycklarna/korten till rummet. Vi åkte ner o öppnade rummet....både Anders o jag gapade tror jag o insåg snabbt att vi MÅSTE ha ett nytt rum. Rummet vi bokat var som en isoleringscell med en 1.10 säng. Vi åkte upp o förklarade att vi omöjligt kunde sova i de rummet med den lilla sängen. En annan kvinna hävdar att vi fått en queensize bed som är 1.40 varpå jag tände till o föreslog att hon själv kunde åka ner o titta på sängen, den var INTE 1.40! Tjejen som hjälpt oss innan börjar snabbt leta efter rum o jag frågar även hur d ser ut på andra scandic i stockholm varpå jag får svaret att d är fullbokat på alla andra hotell...väntan...då ser hon en ledig svit som vi kan ta första natten o sen få ett dubbelrum. Vi tar d sa vi trots extra pengar, vad händer tjejen utbristen OJ! den försvann...VAAA! skämtar du utbrister jag...vad gör vi nu tänkte jag. Där stod vi med vårat bagage o ingenstans att sova...tänkte att vi fick ringa till Anders bror som bor i stockholm o fråga om vi skulle kunna sova där. Men just då hittar hon ett ledigt dubbelrum åt oss som vi kan boka i två nätter...Vi drog en lättnandes suck o fick nya nycklar o blev även lovade samma pris som innan vilket vi också fick när vi checkade ut två dagar senare=)

Ja, helgen började lite lätt dramatiskt men vi hade en underbar helg med mycket strosing i gamla stans kvarter, dyr mat o ännu dyrare kaffe men d var d värt=) Men jag ska inte sticka under stolen med att jag hade lite ångest när jag kom hem o insåg hur mkt pengar som gått till mat...men d är ju stockholm o inte järna liksom. Priserna ligger lite (läs mycket) högre=)

Liiiite shopping blev d men inte mycket men d var bara skönt. Folk var som tokiga för d var total rea överallt o jag klarar inte av folk som står o river o sliter o nästan drar saker ur händerna på en...fy...
Jag fynde dock en underbar virk/stickad kofta på Vila som var nedsatt med 75%=)

Men sen kom man hem o livet som tvåbarnsmamma slog mig rejält när jag kom hem. Natten gick mycket bra men denna dag har varit såååå påfrestande. Lilly har fullkomligt varit på tvären heela dagen o gjort livet surt för både mig o Sandra. Sandra håller på att bli frisk men är fortfarande mycket gnällig o vill inte äta...
Men nu ligger de i sängen båda två o jag hoppas vid Gud att jag får en bra natt igen.
kram på er. O bilder får ni inte se några då jag glömde packa med mig kameran=(
Men snart ska jag köpa mig en iphone så då kommer jag nog bli duktigare på att visa i bild vad jag gör i livet.


Trött!!!!

Oj så trött jag har varit idag. Som en zombie. Jag var sjläv med barnen inatt då gubben var borta med jobbet. O såklart så strulade Sandra hela natten o jag var uppe en hel del, suck!!! Men jag tänkte att jag skulle få sovmorgon då hon varit vaken så mycket men icke=( Halv sju skulle hon upp o ha välling...Lilly däremot sov som en stock o jag fick, hör o häpna, väcka henne vid kvart i åtta då hon fick lov gå upp så vi skulle hinna till dagis.
Tänk om töserna någon gång kunde synka sina sovmornar.
Så idag har d blivit en hel del slappande måste jag erkänna, gubben kom hem vid halv två då vi packade oss i bilen o drog till håkansons i vansbro o fikade, mums!!
Sen blev d hem o laga mat, fläskkottletter, gräddsås o ris mm mm mm=)
I morgon får vi se om jag orkar dra en sväng till Malung o få en badbassäng/balja/pool inhandlad som jag tänkt länge nu. Tänkte då även passa på att fika med en kompis o hennes barn. Hoppas bara att d blir bra väder.
ja...så e d=)
Kram!


Såhär ser våra dagar ut när d e varmt. Sjä...

20110610285 (MMS)

Såhär ser våra dagar ut när d e varmt. Själv solar jag, men snart ska smörgåstårtan läggas ihop:) kram


Vad göra....

Ja, då har regnet återvänt till vår by o jag tar mig lite tid att skriva något här på bloggen. När d är fint ute känner jag inte alls att jag har tid att sitta inne o skriva så d blir lite länge mellan varven då...
Men ja, snart ska Lilly till trollebo(dagis) där även Mira väntar idag. Mira är Therese dotter som bor i Jönköping, o d råkar falla sig så att Marina är hennes mormor=) Tur för Lilly för hon var i eld o lågor över att Mira varit där o de hade lekt. Inte att hon har d tråkigt annars men Mira är precis i hennes ålder så jag kan förstå om d är lite extra roligt då Mira är där o leker med henne o så är hon ju tjej=)
Vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt, känner för att bjuda någon på fika. Jag får väl lägga ut lite krokar o se om d är någon som nappar. Jag ska försöka få lite städning gjord också.
Eftermiddagen ska jag försöka spendera i Nås hos mina föräldrar om de är hemma. Anders kan behöva vila lite idag när han kommer hem. Natten som var, var inte någon höjdare direkt, d åskade hur länge som helst o Lilly var rädd. Hon fick krypa ner hos oss men kunde inte somna så när åskan slutat fick hon tillbaka till sin säng men somnade inte o när hon väl gjorde d så var d Sandra som vaknade till. Inte sov d så länge i morse heller men jag fick i alla fall någon timme extra mer än maken som också varit uppe o sprungit. Så jag tänkte att han skulle få sova lite idag.
Förövrigt har vi haft d bra sen morsdag då mitt senaste inlägg skrevs. Vi har varit ute massor, tjejerna har badat i blajan då vi inte har någon pool än=) Vi har hunnit med 30 års kalas för en killkompis o ja, massor mer.
Lite bilder kanske kommer i ett senare inlägg men nu måste jag klä på damerna så vi kommer iväg till dagis.
Kram!


RSS 2.0