Ikea here we come!!

Dagen som varit har gått otroligt fort o jag är super trött!!
Jag o barnen började med musikul sen blev d promenad i sommarvärmen. Efter d lite lättlunch för att sedan dra en tur o retur till Falun för att hämta mamsen son verkar vara på bättringsvägen! Tack kära akutpersonal i Falun ni var underbara!
Kvällen spenderades framför filmen "sweet home Alabama ", underbar romantisk film!!
Imorgon vid åtta bär d dock av till Örebro, närmare bestämt Ikea o övrig shopping för mig, svägerskan o min vän Emma. En heeeeldag för oss själva, MUMS:)


Inte alltid som man tänkt sig

Ja denna dag blev inte riktigt dom jag tänkt eller kunna fantiserat om. Jag fick ett samtal av mamma som var helt förtvivlad o trött o hade ont. För att göra en lååång telefonringarunt historia kort så slutade d med att jag skjutsade mamma till akuten i Falun där jag o Sandra var med henne till strax efter fem. Ett STORT tack till min vän Emma som tog hand om Lilly så hon fick gå på kalas:)!
Mamma fick ta en hel del prover samt lungröntgen men d sista ja fick veta var att d var nå virus på levern. Hon fick va kvar i jag får åka o hämta henne imorgon. Min lilla mamma!
Imorgon blir d dock först musikul för barnen:)


Nästan stum:(

Igår vaknade jag med lite ont halsen o hes. Idag är jag nästan stum, jag liksom väser fram orden. Barnen bara tittar på mig när jag försöker väsa fram något:) För övrigt känner jag mig inte nå sjuk bara lite trött. Tror att hesheten kommit av just för lite sömn:). Idag blev d mys framför bompa igen o barnen fick smörgås i varsin skål i soffan, mysigt värre för Sandra i alla fall. Lilly har fullt upp med att hålla din tarva lillasyster från hennes smörgås skål o dricka:) D enda som vi har planerat idag är kalas för Nathalie kl två. För övrigt så får vi se vad som händer....


Äntligen!!!

Äntligen en blogg.se app!!! Nu kan man genast bli lite mera bloggaktiv utan att d ska kosta en massa!! Just nu sitter vi i soffan o har bompatajm. Känner mig inte helt frisk då jag vaknade upp med halsont. Hoppas på att d ger sig under dagen. För då blir d eventuellt ett besök till kära mamma som åkt på harpest o ligger hemma i är sjukskriven. Inget som smittar msk till msk:) Men drygt är d för henne då hon knappt orkar någonting:( Så hon behövde lite uppmuntran, hoppas vi ska kunna ge henne d. Ikväll blir d ostafton med hemgruppen, ska bli såååå kul O gott! En sak som hittills stör mig med denna app är att man inte kan byta rad när man vill:( Ja ja man kan inte få allt:) Kram!!


Detta fick jag av min älskling förra vecka...

img_6768 (MMS)

Detta fick jag av min älskling förra veckan då jag inte var så glad o inte direkt kände mig som en bra mamma. Gissa om jag blev uppmuntrad:)


Morgonmys framför bompa. Ser ut att bli en...

img_9348 (MMS)

Morgonmys framför bompa. Ser ut att bli en kall men fin dag, så f blir nog en promenad så får vi se vad vi hittar på sen. Ikväll är d dags för volleyboll igen, hoppas på mindre träningsvärk denna gång.


Ja jag vet att d går länge mellan gångerna...

Ja jag vet att d går länge mellan gångerna men blogg.se vägrar ju få klart din mobilapp. O tid att sitta vid datorn kan jag drömma om då Sandra springer o river i allt o gör bus:) Nä vi får se om jag byten domän eller inte. Men jag hoppas snart kunna bli mera aktiv. För övrigt så söker jag nu jobb då jag vill börja jobba i januari. Håll tummarna för mig att jag får ett:)


RSS 2.0