Var på församlingshelg nu i helgen tillsam...

img_8596 (MMS)

Var på församlingshelg nu i helgen tillsammans med svärföräldrarna. Vi var på Olnäsgården belägen vid Siljan, helt fantastik plats!! Helgen var rolig, skön o mkt själsligt givande:) Här en bild på lillsnufsan som blev ett år i lördags.


Mamma o dotterdag i Borlänge på shopping:)...

img_3830 (MMS)

Mamma o dotterdag i Borlänge på shopping:) Vi började med fika, säkrast så:)


Ja då var bullarna till Sandras ettårs kal...

img_4761 (MMS)

Ja då var bullarna till Sandras ettårs kalas färdigbakta o jag är helt slut... Ja, ja, jag får sätta mig med en kopp kaffe. Nej just ja, d var mat som skulle lagas till familjen också... Ja, ja vad är en välförtjänt fika sittande vid bordet.?


Håller på att lära mig gå i dessa snygging...

img_3178 (MMS)

Håller på att lära mig gå i dessa snyggingar:) Vill så gärna kunna ha dem till ett bröllop jag ska på i september. Vad tycks om looken:) En sak är då säker, man får snyggare häck i högklackat. :)


Tryckte skicka för tidigt:( men iaf. På bi...

Tryckte skicka för tidigt:( men iaf. På bilden Lilly med idolkusinen Wilma utklädda:) Visst är de underbara?!! Vi har d bra, förutom att vi inte får sova om nätterna, tänder:(


Länge mellan gångerna men nu ska jag bli b...

img_6727 (MMS)

Länge mellan gångerna men nu ska jag bli bättre


Hej igen!!! Länge sen jag skrev ngt nu. To...

img_8701 (MMS)

Hej igen!!! Länge sen jag skrev ngt nu. Tog lite sommarledigt:) Idag tog jag o Jeanette barnen på bussen o åkte till Vansbro. Där mötte vi upp gubbarna samt Lillys kusiner o vi gick till biblioteket. Vi lånade hur många böcker som helst o sen gick vi o fikade. Vännerna kom med på middag hem o vi hade fn kanondag!!!


RSS 2.0