Lyckligt lottad!

Jag satt ikväll på min veranda o såg på sessan som lekte så gott i sandlådan med sina nya sandlådeformar o spadar. Jag hade till o med köpt en fot till parasollet så d kom upp så att hon kunde leka obehindrat av den stekande kvällssolen. Jag satt som sagt o tittad på henne, pratade med henne o skrattade o undrade till sist vad just jag gjort för att ha fått d så bra. Det var en idyll att sitta där på verandan o se den fina gräsmattan, gungställningen o så sandlådan med min underbara älskade raring i. Jag kände bara sådan ro o frid i hjärtat när jag satt där, nästan lite sentimental så jag kunde ana att en tår var på g=)
Sådana stunder kommer inte allt för ofta i våran stressade vardag så jag tog vara på den o söp in varenda sekund o minut som den varade. Helt fantastiskt o jag kan bara tacka min Gud för detta  underbara som han välsignat mig o min man med.

Hade tyvärr ingen kamera att ta på idyllen med så d fick bli en annan bild på mitt älskade charmtroll!


Sandlådepremiärer...

Jag gjorde som jag skrev igår att jag skulle göra, jag ställde klockan på halv åtta o maken fick väcka gullungen. Sen blev d att vi åkte till nås o där fick hon sova i vagnen faktiskt. Det har hon inte gjort på länge men det gick bra. Tror att hon blev ganska trött av badandet i värmen=) Men hon fick bara sova en timme sen väckte jag henne o hon fick mat o så. Det blev en heldag i Nås, maken o pappa var o hämtade sand till våra sandlådor äntligen. Lilly blev själaglad, först över sanden i Nås där hon lekte själv så nöjt, sedan hemma där hon satt resterande delen av kvällen tills det var läggdags. Hon fick snart besök i sandlådan av den nyinflyttade grannpojken Erik som kom dit med sin traktor o lekte. De hade det riktigt kul tillsammans. Känns faktiskt väldigt kul med nya grannar, de är bara lite äldre än oss o har som sagt Erik på ca två år, mest kul för Lilly att få någon så nära i sin egen ålder att leka med.

Lilly bara älskade sin sandlåda o jag kunde lungt sätta mig på altanen o lapa lite sol. Det var första gången d skett i sommar. Jag ser fram emot flera sådana möjligheter framöver=)

Här mitt egna lilla charmtroll=)

Så kom vi då till läggningen ikväll, hon fick välling strax efter sju o sen borstades tänder o d sades godnatt o hon fick lägga sig i sängen. O nu är klockan halv tio o det är fortfarande inget ljud från henne. Helt underbart! Hoppas det inte bara är tillfällighet utan att det var justeringen i uppgång på morgon samt kortare förmiddags lur som gjorde d.

Imorgon väntar jobbet igen, har tre dagar kvar sen är d semester o mammaledighet som väntar. Imorgon åker maken till Borlänge för att hämta hem våran nya tvättmaskin samt torktummlare som jag önskat mig i ett halvårs tid nu. Äntligen ska jag få en torktummlare i mitt hem, jag är överlycklig!
Jag säger bara välkommen o tack för att du kommer att göra mitt liv som tvåbarnsmamma mycket enklare=)
Ja, tvåbarnsmamma ja, inte långt kvar förrens d e en verklighet nu. Åtta veckor kvar plus minus som man säger...hoppas på minus=) Magen den hoppar o far så jag kan inte ta miste på att jag har någon där inne som snart ska/vill ut. Med Lilly kände jag knappast något, jag var orolig ibland för om hon levde men jag kan säga att denna unge LEVER!
hörs!


Sångfågeln Lilly...

En längre period nu har lilly sjungit sig själv till söms, man har lagt ner henne o hon har sjungit en halvtimme sen har hon somnat kring åtta. Det har varit en fröjd, hon har varit så nöjd. Men nu börjar d bli lite väl långa sångstunder o ibland blandat med missnöjdhet o gråt. Vi ger henne fortfarande välling kl halv åtta o lägger henne efter d men nu kan hon ligga o sjunga o prata för sig själv tills klockan är tio halv elva. Inte lika kul=(
O på senare tid har hon inte varit så nöjd alla gånger heller utan kan börja gråta o vara missnöjd. Detta resulterar också oftast i att hon sover för länge på morgonen typ till halv nio så det blir en ond cirkel kan man väl säga.
Jag funderar på att ställa mitt larm på åtta o väcka henne så kanske vi kan komma tillbaka till någon slags normalitet...
Ni kanske tycker d låter skönt att få sova till halv nio o d e d förvisso men det är inte så kul att söva henne på kvällen från halvåtta till halv elva. Hellre att hon somnar kl åtta o jag får sova till halv åtta.
Så imorgon ska jag försöka komma upp o väcka mitt lilla hjärtegull så får vi se hur allt går, om hon blir sur eller om allt går bra.
ha d!


Lite smått o gott...

I onsdags när jag kom hem så träffade jag min tjejkompisar o deras barn i lekparken där vi hade bestämt dejt. Det var supertrevligt förutom att det var lite väl myggit ett tag. Vi fikade lite o barnen sprang omkring o lekte o gungade o klättrade mm. Vi fick ju riktigt fint väder å. Efter d så var vi bjudna till mamma o pappa på midsommar middag vilket var riktigt fint o gött=)

Igår så var vi ute i stort sett hela dagen, vi fick ju sådant kanonväder då med, grymt gött!
Lilly invigde poolen för första gången i år o jag insåg ganska snabbt att vi måste skaffa en större. Jag köpte den förra året till henne när hon var typ mindre=)

På eftermiddagen bar det av till borlänge för lite sommarshopping till mig faktiskt=) Jag kan säga att det gick lite pengar men jag var tvungen att ha något att sätta på mig både på kropp o fötter nu i  sommar. Så det blev några tunikor o två par skor. Är grymt nöjd med min shopping måste jag säga. Det blev även en tvättmaskin o en torktummlare som ska hämtas hem på måndag, äntligen säger jag!!!
Idag hade vi först besök av Malin o Maja, riktigt trevligt, vad kul att tjöta lite med henne om allt möjligt. Maja o Lilly lekte bra med varandra efter en liten stunds prövning o testning för att se vart gränser o så gick=)
Sen bar det av till svärföräldrarna där vi blev bjudna på midsommar mat tillsammans med makens äldsta bror micke o flickvän som annars bor i Stockholm. Även det riktigt kul, gott o trevligt! Sommarens första kubbspel ägde även rum, vi vann första gången men fick spö andra...vad med kan man begära=)

Här sötnosen Maja


Till vänster med stort smajl är Micke, sen till höger om honom Frida, sen jag o vid bordet mitt emot oss svärfar o makens lillebror Daniel.

Man skulle kunna tro att jag gör reklam för milkos ekologiska röda mjölk men vad jag faktiskt tagit kort på är Lilly som matar farmor o farfar med tesked. Hon hade en lite plastburk som hon satt o vispade i o tog sen upp skeden o matade dem i tur o ordning=)


forts mmmm gott att sova...

Var tvungen att abrupt avsluta mitt inlägg för att nätet skulle stängas ner en stund. Vi har haft världens strul med bredbandsteven så vi har ringt ungefär var tredje vecka, så bittert! Men denna gång tog maken mod till sig o fråga om ersättning för att vi varit tvugna att ring o trixa så mkt. Vilket vi fick, gött! Alltid något...
Jo, tillbaka till sömnen igen då...som sagt så njöt vi båda av natten, istället för att vara upp ca fem, sex gånger på natten som jag varit de senaste veckorna så var jag upp två. Lite skilnad, så i morse kände jag mig både utvilad o trött på samma gång. Det var som att kroppen kom ihåg hur skönt d kunde vara att sova så den ville bara ligga kvar o få mera utav den varan. Men samtidigt hade jag sovit skönt o kände att d räckte=)
Så ikväll ser jag faktiskt fram emot att få gå o lägga mig o sova, sen i morgon bär det av till Borlänge för lite shopping innan vi ska leva lägerlivet. Jag har mammadag imorgon, d e skönt=)
Hoppas på att hitta två par billiga skor som jag kan ha nu i slutet av graviditeten samt någon tunika.
Ha d gott alla läsare!!!

(lite äldre bild, tagen innan jag klippte o slingade håret)


MMMM så gott att sova!

Vi gjorde som jag skrev igår en liten förändring o den betalade sig väl=). Vi gjorde om bäddsoffan till en singelsäng o stoppade i en singelbäddmadrass som vad betydligt mjukare än den vi hade som dubbel. Sen fick maken sova på dubbla madrasser på golvet. O jag kan säga att vi båda njöt av natten. åtekommer


Nu får de vara nog...

Nu får d vara nog med att sova på hård madrass i gästsängen/soffan. Igår var jag o simmade o hurtig som jag just då kände mig så åkte jag hem o bytte bilen mot cykeln o trampade till nordanåker för att hämta Lilly som var hos farmor. Vi hade en jättetrevlig kväll både där o hemma o sen kom stunden för att lägga sig. Det brukar vara en stund jag längtar efter o njuter av men inte längre. Det är en pina! I natt gav jag upp, jag började känna av träningsvärk samt att d började ila i min kropp o mina höfter skrek på hjälp tror jag på grund av den stumma hårda madrassen. Så klockan sex i  morse tog jag med mig täcke o kudde o lade mig i soffan i vardagsrummet som är riktigt mjuk o go o somnade på stört. Som tur var sov Lilly enda till åtta så jag fick sova två timmar i soffan. Jag kan säga att jag sov bättre de två timmarna än vad jag gjort på hela natten i gästsängen. Så jag sa till Anders att d fick vara slut på gästsängeriet nu! Tyvärr är vi ju inte klara med vårat rum än men jag tror jag har en alternativ lösning som kommer vara bättre. Om den fungerar kan jag skriva om imorgon=)
Vi hörs!


Nu har vi målat....

Nu har vi målat färdigt allt i sovrummet, äntligen! Vi blev klara med det igår, vi började även med att riva tapeter för glatta livet. Vi har funnit vår stora motivation till att verkligen ta i o jobba o det är vår gästsäng=) Vi har nu legat där säkert två månader o jag o maken börjar verkligen få nog av den. De första två, tre nätterna var helt ok men nu börjar våra kroppar verkligen känna av att det är en gästsäng. Min gravida kropp får panik o jag längtar inte ens att få gå o lägga mig på kvällarna för jag vet att det inte är något skönt som väntar=(
Så nu är vi som sagt i full gång med sovrummet, vi ska beställa tapeter idag. Vi enades väldigt snabbt om vad vi skulle ha vilket kändes bra. De tapeter jag tänkt ha från början hade utgått så vi fick tänka om lite men d blev ganska snartlikt ursprungsidén, lite dyrare bara tyvärr=) Den fondtapet vi båda ville ha kostade ca 200kr rullen mera än den jag tänkt från början, men vad gör man. Det är en liten summa i längden mot att ta en billigare tapet som vi igentligen inte vill ha. Då skulle vi nog båda ångra oss länge.
Sen kom svärfar senare på kvällen o hjälpte maken att gräva ur sandlådan från matgjord så vi kan fylla den med sand. Så snaaaart har äntligen Lilly en sandlåda. Det ska bli så skönt!
Vi hörs!


Magen igen=)

Tänkte d var dags för en ny magbild...

Är nu i vecka 30, går in 31 på måndag. Tänk vad tiden springer iväg...känns skönt på ett sätt för d betyder att jag får klämma ut den här bebisen snart=)


Leggins åt Lilly

Här kommer bilderna på legginsen jag sytt åt Lilly, kommer nog att bli flera. Jag har fått upp ångan nu o d behövs med den takt hon förbrukar o skitar ner byxor=)

Här är de, som ni kan se, de gråa legginsen


O här är legginsen som Anders tyckte var så snygga, inte lätta att fånga Lilly med dem på men jag gjorde ett tappert försök, här är resultatet=)


Min 28 årsdag mm.


Paketöppning i hallen, jag fick väl inte öppna allt för många paket själv..Lilly tyckte att det var så spännande=) Men d är väl så nu antar jag=)


Här får jag min nya snygga kaffebryggare av mamma o pappa=) Jippi!


Här  Alma, Lilly, Leo o Christoffer...några av gästerna på kalaset=)


Här mina underbara föräldrar!

Dagen efter kalaset!


Här våra vänner från Jönköping, de fikade kalasrester med oss dagen efter=)


Sessan smaskade då gladeligen i sig en bulle när hon kom upp från sin dagsvila.

Ja, där har ni d!


Ont!!!

Ont, det var just det rätta ordet för gårdagen d. Från d att jag kom till jobbet till dess jag åkte hem så hade konstant ont i magen o svårt att andas, ingen härlig känsla d inte=(
Jag vaknade upp i morse o hade samma känsla som igår, inte så kul. Åkte till jobbet o öppnade men jag tror att det börjar ge sig nu...känns i alla fall bättre just nu då=) Skönt d. Vill inte gå med förvärkar så här länge innan man ska ha...nog för att det finns de som har d mycket värre men ändå...
Ser fram emot en kort dag på jobbet, sen ska jag på mvc o kolla hur bebben mår, ska bli kul. Hoppas hon ligger lite mera still denna gång så man får höra lite bra hjärtljud, sist for hon omkring som ett yrväder. Men om man jämför med lilly så var hon likadan, de fick aldrig fatt på henne=)
Sen ska jag försöka ta mig ut med nya cykelstolen en sväng o få lite motion o ikväll blir det tillbaka med näsan i målarburken...suck, men snart är d klart. Ja just d, man kanske skulle hämta ut ett par tapetkataloger också, ingen dum idé=) så får d nog bli...
vi hörs!


måla, måla o måla lite till...

Jag trodde väl i min enfald att en strykning skulle räcka på våra kära lister i nya sovrummet, men icke. Efter närmare till inser jag att jag måste måla taklisten samt fönstret en gång till, suck, de lister som tar längst tid. Jag blev klar med golvlist samt dörrfoder igår i alla fall något=)
Efter måleriet satt jag mig vid symaskin o sydde ytterligare ett par tights till Lilly, riktigt läckra faktiskt. Får lägga in bild på dem en annan gång. Hon fick ha dem på sig till dagmamman igår. När jag sytt färdigt dem låg dem på köksbordet varpå Anders kom in från gräsklippningen o uttbrast "vilka snygga byxor!!!" Tack sa jag varpå han svarar "kan du inte sy ett par shorts i d där tyget åt mig?=)" Cyckelbyxor då sa jag med ett smil...nä kanke inte=) Jag tror inte maken skulle passa i ett par mjukisshorts i det tyget även om de var riktigt snygga.
Jag har även kommit på att använda gamla kläder till att sy nya. Jag fick en kasse av mamma med toppar i trikå som hon inte anv längre o utav en sådan grå topp blev det ett också ett par tights till lillan. Perfekt! Det enda jag behöver nu är mera sytråd...det går en del när man syr overlocksömmar.
Är på jobbet nu o ska snart in o jobba, längtar redan till dagen är slut, hemskt va, men jag är så fullkomligt slut nu. Tur att Gud finns där o kan ge mig exktra kraft o mod för varje dag=)
Ikväll efter jobbet är d personalfest också, får se hur bra jag orkar med den, men det är den sista festen så man lär ju gå=)
Ha d!


Härlig, hektisk dag

hej på er där ute som läser...idag har jag haft en härlig men hektisk dag. Jag började med att måla färdigt med grundfärg i vårat nya sovrum för att sedan laga mat åt familjen. Ander fick ta d övergripande ansvaret för Lilly idag så jag kunde få lite gjort. Efter maten kom våra kära vänner från jönköping på en fika innan de skulle dra vidare. Alltid lika kul o trevligt att ha dem här, längtar tills de kommer tillbaka på semester så man hinner träffa dem lite mera. Vi fikade nästan upp resterna från mitt kalas, tur var väl d så att jag inte själv moffar i mig o blir större=) Appropå d så vägde jag mig idag o det ser fortfarande bra ut på vågen, ingen ångest än o jag hoppas att jag inte ska behöva úppleva d heller=)
När d åkt slängde jag på mig målarbyxorna igen o gick upp för att måla lister o fönster med riktig täck färg. Anders o Lilly fick åka till cafet o städa samt handla. När han kom hem så fick jag ytterligare en present, en parfym! Min man är helt otrolig!
Just ja, jag har ju inte bloggat om att jag haft kalas igår....iallafall så hade jag kalas igår för familjen o lite vänner. Jätte trevligt o fantastiska presenter. Man skulle nästan kunnat trott att jag fyllde jämt=) Av min man fick jag på morgonen kaffe på sängen samt en present innehållande en digital fotoram, fantastiskt! Jag fick även en prenumeration på en korsordstidning som jag brukar köpa. Om jag inte sagt det innan så älskar jag att lösa korsord som avslappning (ligger i släkten). O så idag då, får man en parfym som jag önskat mig, vad ska man säga??? Du är underbar min älskling!
Vad fick jag mera då...en tygsax, vit ögonskugga, ljusfat, scrapbook saker, armband o en kaffebryggare samt ett presentkort på en frisörbutik där jag brukar köpa mina hårvårdsprodukter. Som jag sa, man skulle kunnat tro att jag fyllde jämt o jag blev 28.
Jag har precis tagit mig en dusch o ska nu mysa lite med mannen med korsord o glass=)
kram!


Det gick igenom...

Jag skrev ju tidigare att jag funderde på att ta ut föräldradagar för att jag var så trött. O förresten tack för d fina kommentarerna, känns skönt att ni bryr er=)
Jo, man måste ju fråga chefen om d e ok att ta osammanhängande föräldradagar. Nervöst ringde jag o lade fram mitt ärende o d var absolut inga problev förutsatt att jag fixade vikarie. Så nu är d klart, fredagen nästa vecka är jag ledig samt torsdag o fredag nästa vecka. SÅÅÅÅ skönt!!
Jag ska verkligen njuta men få lite nyttigt gjort också, som typ att måla klart i sovrummet o leta tapeter o sånt där kul måste göra=)
På lördag blir jag hela 28 år o de firar jag med att bjuda på lite enkelt fika för d närmsta...orkar inte med något storkalas...Så igår bakade jag bullar o för första gången så blev det normal storlek på dem eller som min man lite butt sa "för små"=) Han är van att jag alltid gör dem för stora för jag glömmer alltid att de jäser både innan de ska in i ugnen o i ugnen så de brukar bli stora som hus...Men nu ser de ut som fina bjudasbullar. Idag blir det muffins som jag sen på lördag slänger på ett lager frosting på i olika färger o sen naturligtvis barnenes favorit...chokladbollar. Ni ser rätt, ingen tårta...drygt...det får duga med det andra=) Man blir nog tjock av de med =)
Kram på er!!!


kabbslut!!!

Förlåt om jag låter så deppig men jag måste bara få uttrycka min trötthet någonstans o vart bättre en min egen blogg...Jag är så otroligt slut i min kropp att jag har lust att storböla alltså. Men det är inte så lätt att göra när man hela tiden är på jobbet. Som tur är har jag väldigt förstående kollegor så jag på torsdag får jag åka hem direkt efter jobbet istället för att vara kvar på personalmötet som börjar en o en halv timmer efter jag slutat samt håller på till sju. Jag har redan då efter idag haft två senstängningar till halv sju så jag känner att vare sig min kropp eller min hjärna orkar med mera. Jag funderar även på att ta ut en föräldradag nästa vecka, kan kanske göra mig lite gott=)
Att jobba heltid som småbarnsförälder är inget jag vill göra igen, nästa gång hoppas jag på att kunna jobba 75-80 procent, det får räcka....
Ja, drygt tio veckor kvar nu o jag börjar redan längta efter att ungen ska komma ut, d är inte bra... Känns som att det kommer att bli en lång väntan. Får hoppas att det blir bättre när jag fått semester o kanske kan tänka på något kul istället...
kram på er!


Ingen tid för blogg längre

Hej på alla där ute...sommaren har börjat o vi har fått vackert väder här upp i dalarna. Just nu oskar det dock o regnar men vi har haft en hel vecka med sol o höga temperaturer. Vi har full upp hemma o fullt upp på jobbet så varje liten minut går åt...så bloggningen har fått en lite lägre prioritet tyvärr men så får d vara nu ett tag. I fredags kan jag berätta att jag var ute med kollegor o åt på en thai resturang. De skulle avtacka mig nu lite innan det blir som mest hektiskt på jobbet o de går på semester. Så de bjöd mig på hela kalaset, det var INTE illa! Jag åt kycklingspett med jordnötssås o ris, till efterrätt blev d friterad banan med glass o honungsås, såååå gott!


I lördags kom pappa o mamma samt Sara hem till oss medan Jacce lärde sig timmra i snöån. Pappa o Anders gav sig på att bygga en sandlåda åt Lilly så nu är det bara sanden som saknas, men den ska vi hämta i veckan. Det ska bli så kul att leka med lilly i den, jag tror hon kommer stortrivas där. Nu är det bara ett staket runt tomten som saknas så man kan ha Lilly ute utan att vara rädd att hon ger sig ut på vägen.
Idag sjöng jag lovsång på möten sen åkte jag till mamma o pappa o vi ska snart äta, ska bli gott, är hungrig nu=)
Ja, det var en liten uppdatering av vad som hänt under d senaste dagarna...
Jag får visa bilder på sandlådan sen när allt är klart
ha de!


Mera bilder från Uppsalaresan...


Här är vi första kvällen i Uppsala med brorsan o frun. Vi hamnade otvingad i tv soffan o tittade på film o bara mådde gott=)


Dagen efter samt efter ikea besöket drog sara o jag ner till lekparken med Lilly så hon fick roa sig lite. Tyvärr hade det regnat o sjunkit in i gummigungan jag satt på så ni kan ju tänka er hur jag så ut när jag reste mig efter en kort stund. Precis, som om jag gjort på mig rejält...bittert men så är d ibland.


Mera lekparkm, kan det bli bättre en rutchkana???

På kvällen framför melodifestivalen när vi närmade oss låt 20...need I say more...


På söndagen så shoppa vi som jag tidigare skrivit o vi gjorde såklart en fikapaus=) Fika e gott!
 Sen bar d som sagt hem o tänk nu är de fredag imorgon igen, sjukt vad tiden går snabbt men kul är d för det betyder att Sara o Jacce kommer hit imorgon=)


Ljuvliga dag!

Äntligen har sommaren letat sig upp till dalarna o det e fantastiskt!
Sådana här dagar är det extra underbart att vara dagisfröken, då man får vara ute från nio till elva o bara njuta av solen. Idag är det inget undantag förutom att jag nu sitter på rast då men sen bär d ut igen=9
Igår var en härlig dag med, vi åkte efter jag hämtat Lilly till Emma, Alma o lilla Ellen. Hade köpt en lite present, en boddy i stl 56 som jag trodde skulle passa nu. Men icke, alltså hur små är bebisar egentligen.... Det är helt otroligt vad små d e, man står o tittar på bebiskläder nu igen o tycker att allt ser så smått o för litet ut men de är verkligen så små. I alla fall var d mysigt att träffa dem om en lite kaosartat, Alma o Lilly är lite lika i sitt sätt att vara, allt är mitt o de ska promt ha samma sak=) Men jag tror d hade d kul på sitt sätt, Alma tyckte då att vi skulle stanna längre o d ville Lilly med=)
Sen åkte vi hem o lagade mat  för att ladda inför kvällpasset. Det bestod av läggning o efter det lite nytta i hemmet. Det blev flytt av TV in till vardagsrummet igen o pysselhörnan kom in i gästrummet där vi för närvarande sover=)
Ja ägnade mig åt att grundmåla alla taklister i vårat nya sovrum. Idag blir det förhoppningsvis mera grundmålning av golvlist o lite slitning av tapeter. Samt ställa iordning vårat kaosartade vardagsrum så det blir trevligt att vistas där igen=)
Jag har kommit i någon ny fas nu känner jag, magen har blivit tyngre o mera otymplig men jag känner mig piggare o mera allert än på länge o väldigt inspirerad till att fixa o dona hemma. Fyra veckors jobb kvar sen är d semester o don på heltid så vi hinner färdigt. 12 veckor kvar nu bara, men jag hoppas på tio=)
Kram!


kanske dags att skriva något...

Nu var d då länge sedan jag skrev men jag har inte haft tid att sitta vid datorn. Helgen i Uppsala bara flög förbi, det går alldeles för fort...jag önskar att man haft ett par dagar till på sig. En liten tröst är dock att de kommer upp i helgen för min bror ska gå på timmringskurs i snöån. Så då hinner vi träffas lite mera.
Det är lätt att det blir lite mycket shopping när man kommer ner sådär till stan...tiden gick mycket till det tyvärr. Först var det ikea på lördagen som tog hela förmiddagen, suck, men som tur var fick vi barnvakt av brorsan o Sara som tog med Lilly till ett lekställe. Det var en stor stor lokal med hoppborgar, kanor i olika längder, bollhav, madrasser o klätterdon med mera, med mera. Hon hade då stortrivts där vilket kändes bra i moders o fadershjärtat. På lördagkväll intog vi tv soffan o tittade på slagerfestivalen men det slutade med att Sara o Jacob somnade i soffan o jag tog disken medan Anders kolla in röstning o poäng o ja, var inne i det hela så att säga. Jag mer eller mindre sov i Anders knä under omröstningen...så seeeegt!
På söndagen blev det mera shopping men denna gång på gränbygallerian, jag var tvungen att ha en del saker. Jag hittade allt jag tänkt vilket var fantastiskt men även där drog tiden iväg på något underligt vis.
Jag skulle önska att man kunde göra besöken tätare så man inte hade så långa shoppinglistor, typ bara en smörkniv på ikea o en topp till lillan=)
På söndagskvällen packade vi in oss i bilen o for till Maxi för att handla lite frukost o mat till veckan, köpte en färdigvälling o gav Lilly o tyckte allt gick så bra. Hon drack allt o verkade lite trött, men icke, hon hade konsert för oss hela vägen hem så både jag o maken var ganska trötta i huvudet=( Klockan tio kom hon i säng så gissa om hon varit gnölig hos dagmamman sedan. I går hade hon fortfarande inte kommit ikapp så det blev en hemmadag med mig istället. O gissa om jag fick saker gjort hemma, oj, oj, oj!
Jag:

  • dammsög hela nedervåningen
  • våttorkade hela nedervåningen
  • satte upp hyllor o annat i lekrummet
  • städade toaskåpet o märkte upp byttor så man var allt ska va
  • städade skafferiet o märkte upp plastbyttorna
  • bakade kakor
  • lagade mat
  • solade lite
  • vattnade utelanden
  • städade min garderob
  • o lite till=)

Så jag är ganska nöjd med hur allt blev. Lilly var bara så nöjd över att få ha varit hemma med mig. Hon dammade med sin egen trasa o städade o "hjälpte" mig när jag plockade o sorterade=)

Idag slutar jag tidigt så jag hinner nog få lite mera gjort idag, ska hälsa på en nyfödd bebbe först bara.
Kram!


RSS 2.0