Noll tålamod...

Idag har mitt tålamod riktigt testats eller så är d bara jag som är trött o tycker att Lilly är extra dryg. Jag vet inte vilket. Vi började dagen hos faster Ruth o kusinerna, riktigt lyckat. Lilly var själaglad ä/enda (lär mig aldrig när d ska vara e eller ä) tills vi skulle gå. Sen skulle hon sova men d tyckte inte hon var en så bra idé. Så upp kom hon ganska snart. Sen har d varit full rulle o hon har suttit på stolen två eller tre gånger. Kommer inte ihåg=)
Jag har försökt sysselsätta henne med pärlor o anndra grejer, men till sist fick jag nog o trotsade kylan o tog med henne ut o åkte pulka i våran slänt. Det visade sig vara räddningen....just då ialla fall. Vi har ganska precis kommit in o hunnit fika men nu är hon tillbaka i sitt trotsiga dryga jag....pust o suck...jag vet inte hur många gånger jag räknat till tio för att försöka lugna ner mig...Om bara tiden kunde gå lite fortare så Anders kom hem.
Vi hörs!


Snöyra o julmys...

Har ju lovat att visa bilder på hur vårat julmys ser ut här hemma så igårkväll sprang jag omkring o försökte plåta lite=)

Hallmöbeln blev såhär

Här, byrån i vardagsrummet. Kransen har jag själv gjort i mossa. Fick tipset i allers jultidning. Hur mysig tidning som helst!!! Massa bra julmys/pynt tips...I ramarna ska jag så småningom sätta in bilder på barnen.

Mys pys eller hur=)

Här tavelhyllan i köket...gjorde ett par juliga tavlor att ställa dit.

O så dagens förmiddags aktiviteter...
Vi drog ut i snöyran o åkte pulka i vår egen backe på baksidan samt gick en lite promenad med Sandra så hon skulle somna. Nu hoppas jag dock att Lilly ska somna, hon har börjat att bli väldigt svårsövd på förmiddagarna nu...ligger o håller låda super länge till man får säga till på skarpen att hon ska sova...suck!

sötnosen

Hon ska ju promt ta med pulkan själv=) men d e bara bra att hon vill. Då lär hon sig ju=)

Här är morgonrocken/badrocken jag nämnde på facebook som är helt underbar!

Ja, nu tycker då jag att jag har varit duktig=)
Hoppas ni gillar vad ni ser...kram på er o glad första advent!!!


Gjorde ännu ett försök att ta julkort med ...

20101127158 (MMS)

Gjorde ännu ett försök att ta julkort med barnen. Man har klätt dem satt dem fint o så dör kameran! Ett skämt kan man tycka


Dagarna flyger...

I helgen nu så kom besök från uppsala hit. Inte min bror, nej, utan en vän som jag jobbade tillsammans med på coop forum i gränby. Superkul! Vi har försökt hålla kontakten så gott d går o ibland så träffas vi o nu var en sådan gång. Vi passade på att åka till insjön (leksand) idag...kanske inte d smartaste vi gjort med tanke på att vägen var som såpa. Men vi fick lite viktig handling gjord i alla fall=)
Jag personligen hittade ett par underbara bagyjeans till jättebra pris!
Är lite dålig på att lägga ut bilder just nu jag vet men jag har helt enkelt inte tid. Den går till såååå mycket annat just nu. Jag ska försöka att lägga ut lite bilder på husets julmys samt kläder jag köpt nu i veckan men jag ska inte lova för mycket=)
Nu ska vi bara vänta lite tills ungarna lagt sig sen ska vi mysa lite med glögg o brieost. Ja, till Tina köpte jag lite godis...kan inte tvinga våra gäster att köra diet bara för att vi gör d. Men jag ska erkänna att dieten går sådär nu såhär inför julen. Men jag får ta ett riktigt ryck efter nyår igen...
Appropå julmys o glögg så hade vi lite vänner över igår på just julmys eller snarare adventsmys=) Det blev jättetrevligt o barnen hade så kul vilken var skönt för Lilly.
Hoppas d blir flera sådana tillfällen. Jag känner att jag skriver väldigt hattigt nu men ni får ta d=) Det blir en liten uppdatering i alla fall om vad vi gör just nu=)
Kram!


Julat var d här...

Imorgon har jag bjudit in till adventsmys hos oss för några vänner, det ska bli kul hoppas jag. Men jag var ju tvungen (enl. mig själv) att ha d pyntat då så d e vad jag har hållt på med de senaste dagarna. Jag har städat o pyntat o försökt att få d mysigt o juligt hemma. Jag är nu färdig med kök, hall, vardagsrum o så Lillys rum.
Till Lillys rum hittade jag en så gullig ljusslinga bestående av änglar med ljus i dem som lyste så fint. Den gick i rosa som d mesta i hennes rum vilket var perfekt. Rosa kanske ni tänker, inte direkt juligt kanske...men jag hade inte råd eller ork att byta ut hennes rosa lekmatta o hennes rosa hjärtdörrmatta eller hennes rosa tavlor mm. så jag köpte en slinga istället o d blev genast supermysigt! =)
Men i de andra rummen som jag gjort klart är det rött, rött, rött o åter rött, med inslag av silver o guld. Jag ska ta lite bilder o lägga upp så ni kan se. Men just nu sitter jag o skriver hos mamma o pappa så jag kan inte göra d nu.
Förövrigt har jag o familjen haft en skön vecka...hoppas på en skön helg också.
Ska försöka skärpa mig igen o skriva lite mera.


Åker just nu pullka i vår egen backe på ba...

20101118154 (MMS)

Åker just nu pullka i vår egen backe på baksidan. Lilly älskar d:) kämpar just nu med att få upp pulkan i backen, bäst att hjälpa henne:)


Tradera o åter tradera...

Nu håller jag på att lägga upp mera kläder på tradera. Men denna gången är d mina egna kläder. Lite från min prebarn garderob som inte passar min kroppform längre. Samt lite mammakläder. Jag hoppas d går bra för mig=)
Annars idag så har jag haft min vän Linnea o hennes yngsta Nathalie här på besök o lite förmiddagsfika. Jättetrevligt! Sandra har skött sig riktigt bra hittills, dvs hon sover=)
Men ammningen har inte fallit sig så bra idag med tanke på att jag ska på boxing ikväll. Jag vill verkligen iväg så vi får se hur jag löser detta. D kanske fungerar om jag ammar på lite innan jag åker...
Det var inget förra veckan så jag vill verkligen iväg denna, känner att min kropp behöver lite stryk=)
Ja, bästa att fortsätta med uppläggningen av annonserna...
vi hörs!


Nysydd fuskpolo! Nu har jag testat ett mos...

20101116150 (MMS)

Nysydd fuskpolo! Nu har jag testat ett moster jag gjorde för länge sen. Jag blev ganska nöjd. Men visst finns d saker jag skulle redigera till nästa gång:) tyck gärna till om den:)


Mätt o belåten!!!

Sitter hos mamma o pappa o har just avnjutit en supergod middag. Jag vet att det även stundar en fantastiskt efterrätt. Den ser jag fram emot o allt i lchf stile=)
Hur går d då med denna diet...har inte skrivit så mycket om den...jag måste säga att den fungerar. Jag kan fuska ibland om jag blir bjuden på fika eller så. Jag vill inte vara ofin bara för att jag kör diet. Men jag har gått ner sakta men säkert...eller inte jättesakta heller. Jag har nu tre kilo kvar till min trivselvikt som jag hade innan jag blev gravid. Så på två o en halv månad har jag alltså gått ner ca 15 kg. Men detta är då räknat från d jag vägde precis innan jag födde Sandra. Så kanske 10 kg från d att Sandra blivit född. Jag vet att d rök ca fem kg första veckan efter Sandra fötts. I alla fall, fler fördelar med denna diet/ sätt att äta är att jag inte får ett bergodal humör. Jag är liksom mera stabil o känner mig piggare o inte stingslig. Man blir inte hungrig stup i kvarten heller vilket är skönt.
Förr var jag nästan tvungen att ha mat var tredje timme o fick jag inte d så blev jag stingslig o otrevlig.

För övrigt i livet så är jag numera traderaberoende=) Har gjort många bra fynd, dock inte gjort så jättebra affärer men d kommer väl hoppas jag då jag kanske får lite mera omdömen som gör att jag känns pålitlig för andra.

Nu ska jag tillbaka till familjen o njuta av lchfglass med kaffe!
Ha d gott!!!


Underbar bukett från underbar make:) Dessa...

20101111147 (MMS)

Underbar bukett från underbar make:) Dessa fantastiska blommor kom gubben hem med igår när jag stod ute med lilly i pulkan. Snacka om att jag blev glad. O de luktar fantastiskt!


Hej svejs i vintern

Idag kom vintern på allvar, till o med så pass att man fick lov ut o skotta=) Men jag måste säga att det var lite kul. Jag brukar inte vara någt stor fan av snö men nu när man har barn har d faktiskt blivit roligare. Det finn lite mera att hitta på ute, som just precis så har Lilly o jag vait på premiärtur med pulkan. Hon har skottat sin första snö för säsongen o hon minns att hon gjort d=) Förra året var hon ju så liten så hon förstod ju inte så mkt vad det var för roligt med d där vita som var på marken. Visst tyckte hon d var roligt att åka pulka även då men d är på ett annat sätt nu...kan inte riktigt förklara mer än med ordet medvetenhet...hon har medvetenhet om vad vi gör o kan säga att d är roligt.
För övrigt så håller jag på o syr julklappar, jag gör eller kan jag säga d...jag tror d...men bäst att inte=) Jag gör helt enkelt julklappar som jag får lägga ut efter jul på bloggen=)
Såg faktiskt även att det var någon som sydde precis sådana som jag gör på tradera o sålde dem. Kanske skulle vara något=) Varför inte, om man gillar o sy varför inte se till att d kan löna sig också. Jag trodde inte att de var så populära men tydligen var folk som tokiga o budade på dessa. Ledtråd är att man har d i köket...=)
Ja, det var lite om dagen...ja, just ja d också. Jag fick hem två levernaser från tradera idag. Två tunikor till Lilly, såååååå grymt fina verkligen värt sina 29kr + frakt=) Sen fick jag även hem en top som jag beställt, även den superfin o passade riktigt bra. Också den värd sina 30kr...
O så lite bilder=)

Mina älsklingar framför morgonbompa

Såhär såg d ut för inte så länge sen, när jag gjorde lite fika. Lilly som hon uttryckte d ville också musa (mysa).

O här är d underbara tunikorna jag vann på tradera. En blir nog använd redan imorgon men den till höger ska jag nog spara till släktkalaset vi ska på den andra advent=)


Sitter o fikar hos linnea o Nathalie, jätt...

20101110134 (MMS)

Sitter o fikar hos linnea o Nathalie, jätte trevligt:) Ska väl också meddela att Sandra bara hade en vanlig förkylning o inget mer. D tar väl som ja trodde men d e alltid bra att kolla tänker jag. Både för vår o andras skull.


Sjukling i huset!

Efter några intensiva nätter med Sandras harklande, hostande o spyande så ringde jag BVC i morse o bokade ett besök idag. Vi ska dit halv elva, jag hoppas innerligen att d inte är RH viruset som satt klorna i henne. Mig vetandes har hon dock ingen feber o jag tycker inte hon är slak så d borde inte vara det. Men för säkerhets skull vill jag kolla vad som är fel på mitt lilla hjärtegull. Vi skulle åkt dig nu på torsdag för att mäta o väga henne så är d inget så har vi i alla fall fått d gjort=)
Sandra börjar närma sig tre månader med stormsteg, man fattar inte att det går så  fort. Första veckan hande man som mål att ta sig genom de första sex veckorna...nu är nästa delmål 4,5 månader då vi planerar att flytta in Sandra till eget rum. Vi gjorde så med Lilly o d var super. Jag fick då äntligen sova ordentligt utan att lyssna på varenda andetag o harkling. Samt slippa ha henne klistrad på min kropp som d kändes när hon sov med mig. Men Sandra är snäppet värre än Lilly måste jag säga. Lilly låg i alla fall stilla bedvid mig men Sandra lyckas på något vis tränga ut mig ur sängen...vet inte hur d fungerar men jag vaknar ofta av att jag nästan håller på att trilla ur=)
För övrigt idag så hoppas jag att mina tröjor kommer på posten som jag budat in på tradera. En topp fick jag för 21 kr samt en för 5 kr, helt lyckade köp än så länge. Nu vill jag bara se om de passar också=)
Jag skikar väl in o låter er veta hur d gick på bvc sen...ha de!Här morfar med lillsnuttan. Det är inte ofta han får hålla henne då det finns en annan som tycker att morfar bara är hennes=)


Ny scarf klar. Är Så nöjd:) äntligen ett t...

20101108132 (MMS)

Ny scarf klar. Är Så nöjd:) äntligen ett tyg jag gillar o en modell som fungerar:) Jag ska göra en annan variant också. Får se när den blir av:) för övrigt så har vi varit hos mamma o tagit d lugnt o ätit gott. Lyckans mig som har en super mamma


Vilken dag!

Dagen har gått förbi med stormsteg...vet inte vart tiden tog vägen...tyckte nyss jag gick upp ur sängen. Vi var ju på maskerad igår, gjorde ett litet snabbt inlägg via mobilen om d=)
Den var superkul o Lilly sov hos farmor så vi fick lite sovmorgon... Efter den så klädde jag mig för att gå på möte i källartorp med Jenny Uhr=) Hon är sååå bra!! Så jag var helt nöjd efter dagens predikan. Efter d bjöd vi hem ett par goa vänner PO o Anna-Lena o sen försvann tiden totalt...Jag håller ju fullt med om att tiden går fort när man har roligt=)
Efter detta tog Lilly ett bad o jag klippte hennes hår, snarare toppade det o det gick över förväntan. Jag satte henne framför hallspegeln o hon såg på medan jag tog saxen o klippte. Men efter detta så var d inte lika kul. Maken o jag satte på våra gullstumpor de inköpta juldressarna för att ta kort till årets julkort. Men barnen var inte lika med på d som jag var. Knäpp o hungrig som jag var o är (har inte ätit än) så blev jag sååå besviken på att jag inte fick några bra kort o för att Lilly inte ville göra som jag ville...O jag ska vara vuxen=)
Så jag tror att jag får försöka en annan dag istället. Kanske när Lilly sovit bättre o fått mat i sig o INTE är kvällstrött=)

Här är maken o jag på maskeraden. Jag var 80-tals popstjärna o maken var min bodygard såklart=)

Här en sköning...Han kom att kallas disco Peter=)

O till sist ett utav all mindre bra kort på barnen...suck...Sötnosarna...


Världens förkyldaste lilla älskling. Sandr...

20101107130 (MMS)

Världens förkyldaste lilla älskling. Sandra är helt tok förkyld idag. Jag förstår inte hur mycket snor som kan rymma en sådan liten näsa. Men ler gör hon för d o pratar, helt supergo:)


Här pastorn som superhjälte, vi är på mark...

20101106128 (MMS)

Här pastorn som superhjälte, vi är på markerad just nu. Alla är helt sjukt fina :)


Tradera annonser!

Nu har jag äntligen tagit tag i detta med tradera. Jag sitter just nu o försöker lägga ut bilder på kläder som Sandra redan vuxit ur. Jag hoppas att andra tycker d är lika fina som jag o budar på dem. Det kan ju vara lite trixigt att vara ny på tradera har jag hört men jag hoppas att det ska gå bra ändå.
Ni får slänga in en bön att d går=)
Vill ni se mina anonser så går jag under namnet netto82...
Ni kanske tycker att bilderna varit dåliga på slutet men det är för att jag skickat inlägg från min mobil, då blir upplösningen inte så bra. Hoppas ni har överseende med det=)
Nu måste jag tillbaka till annonseriet=)
KRam!


Här mina första tossor färdiga. Jag gjorde...

20101106126 (MMS)

Här mina första tossor färdiga. Jag gjorde ett mönster igår som jag testa idag. O jag måste säga att jag är ganska nöjd. Men lite finjustering blir d ju. Så nu ska vi på promenad o testa dem:)


Snygg tavla på plats i vardagsrummet äntli...

20101105124 (MMS)

Snygg tavla på plats i vardagsrummet äntligen! Denna gjorde jag idag med hjälp av ett snyggt tyg, frigolit, gem, nålar o kartong:) Vårt vardagsrum blir bara bättre o snyggare hela tiden:) känns riktigt kul faktiskt.


Kaos i kontoret! Nu har vi äntligen satt h...

20101104106 (MMS)

Kaos i kontoret! Nu har vi äntligen satt händerna i kontoret för att få d praktiskt o bra. Det är målet iaf. Får se hur resultatet blir:)


Här är tygerna jag fick hem i måndags. Öns...

20101104102 (MMS)

Här är tygerna jag fick hem i måndags. Önskar i efterhand att jag beställt lite kill färger. Mina kompisar får bara grabbar:) får ta en beställning snart igen:)


Här en ny scarf i ett bättre mönster! Den ...

20101103101 (MMS)

Här en ny scarf i ett bättre mönster! Den är grövre vilket gör den bättre för vintern. Baksidan är i fleece vilket också gör den varm. Denna ska ges till kusin Oscar. Hoppas den gillas:)


Grymt gött med mms

I helgen när vi var i Jönköping så visade min väninna mig hur man kan mmsa inlägg till bloggen, HELT underbart! Helt plötsligt så kan jag göra lite mera spontana inlägg, om än korta. Men en helt ny värld öppnades upp för mig...
Så det kommer nog bli mycket sådana inlägg för det har jag liksom lite mera tid till...man behöver inte jämt sätta sig vi datorn, ladda in bilder o sen skriva ett enormt långt inlägg för det blir ju oftast d i o med att man inte haft tid att sätta sig på några dagar. Så nu ska ni nog slippa läsa massa uppradningar om vad vi gjort den senaste veckan. Nu kan ni få lite mera info från det som faktiskt händer just nu.
Jag ska dock försöka göra ett ullared inlägg o visa kläderna jag köpt. Jag måste bara tvätta dem för Lilly har redan sullat ner en hel del=)
Jag har nu äntligen lämnat upp korten på cafeet som jag tjatat om så nu är d bara att invänta o se hur d går. De priser jag tänkt blev något helt annat dock. Jag fick inte sälja dem för billigt så jag var tvungen att lägga på minst 5 kr på varje kort...lite festligt. Sen passade jag på att köpa lite fleece för jag ha fått hem nya tyger som jag ska sätta saxen i. Det ska bli dregglisar o mössor bla. Jag kan mmsa in hur d ser ut senare=)

Ja, kallt har d hunnit bli som skrutt o regnit så jag kände för att lägga in en mysig varm bild. Njut!


En underbar nybadad Sandra! Hon har blivit...

20101103099 (MMS)

En underbar nybadad Sandra! Hon har blivit en stor tjej så d blev premiär för syrrans stora badbalja. Tänk hon är sedan två o en halv månad. Tiden bara flyger:)


Äntligen ett bra sätt att ställa sofforna!...

20101102088 (MMS)

Äntligen ett bra sätt att ställa sofforna! Jag fick ett ryck ikväll o började möblera, blev riktigt nöjd måste jag säga. Helt plötsligt ser d inbjudande ut:) Så välkomna!


Gullgrodan o jag är i insjön o handlar lit...

20101102086 (MMS)

Gullgrodan o jag är i insjön o handlar lite till:) jag har äntligen hittat jeansleggins


Denna ros gav jag gubben i 30 års present ...

20101101084 (MMS)

Denna ros gav jag gubben i 30 års present för två veckor sen. Jag måste ju säga att den stått sig riktigt bra. Men så var d en äkta en också. Snart vankas d lchf pizza o d ser jag verkligen fram emot:)


Här sitter lilly med sin första klubba på ...

20101101082 (MMS)

Här sitter lilly med sin första klubba på väg hem från jönköping:) Vi har just ätit på maxi så vi är fullproppade. Bilen likaså efter både ullared o IKEA:) Det är precis att vi får plats allihopa.


RSS 2.0