Var är stämningen??

Mycket har hänt... Jag har fått förlängt jobb på förskolan jag är på, till juni o på 75 procent!!! Ja, jag är super glad:) Om d e nått jag bett Gud om så är det ett jobb nära hemma o på 75 procent o snacka om konkret bönesvar! :)
För övrigt så har allt detta med jobb, familj o dagis gått riktigt bra. hemma håller jag på o julstökar men jag saknar lite stämning dvs lite snööö! Det känns ju som om d e mars april ju...D e inte så att jag är nån stor fan av snö men på självaste advent o fram till nyår tycker jag ändå att d ska vara lite vitt ute. D e ju så grymt tråkigt o mörkt ute ju. Ja,nu svamlar jag mest men i alla fall. Nu vet ni vad jag gör på dagarna:)


Inskolning o jobb

Ja då har även denna vecka gått i d i turbo fart. Jag har skolat in Sandra på blåmesen i Järna. Det har tack o lov gott sååå bra, hon är super glad varje gång. Att lämna henne har inte heller varit något problem, hon har bara vinkat åt mig o varit glad. Hoppas d fortsätter så:)
För övrigt så har jag själv varit på inskolning:), nä då... Men jag har varit o hälsat på min blivande avdelning o blivande kollegor o allt verkar super. Ser verkligen fram emot att få börja:)
Ja, spännande tider framöver nu...
Hann även med att sy ett par fleece byxor till Sandra som hon bör ha till dagis. Lite mycket nu o tänka på två barn som ska ha skor, stövlar, vantar mm. mm. Men jag kommer in i d.
Vi hörs, ha d gott!!


RSS 2.0