Åt rätt håll

Resten av familjen är på barnkalas i Malung medan jag ligger hemma o kurerar mig. I hopp om att vara frisk imorgon då vi tänkt ta en tripp till min bror o svägerska i Uppsala. D e lika var gång vi bestämmer oss för att åka någonstans, då blir antingen barnen eller jag sjuka o d e alltid ovisst in i d sista om vi ska komma iväg eller ej. Men nu ska vi åka!! O d ska bli riktigt kul att komna iväg en sväng.
Kram från sjukstugan:)


O sjukstugan fortsatte...

Sjukstugan fortsatte efter helgen, last man (women) standing blev offret. Dvs JAG:(. Jag har haft feber i dagarna två men hoppas den lämnat mig idag då jag känner mig starkare nu på kvällen.
Men huvudet bankar o halsen gör ont, vill bara att denna sjukstuga ska få ett slut NU!!
Over and out for now...


Ryssland- Sverige

Vad är kärlek om inte att sitta o se på hockey tillsammans med maken??! Tråkigt bara att Sverige totalt gjorde bort sig i andra perioden o lät känslorna styra...
Ja, ja, vem bryr sig. Ingen som kommer till himlen vare sig de vinner eller ej:). (lite väl heligt sagt men dock sant).


Febern kom men gick inte

Måste säga att jag så smått börjar tröttna på väggarna här hemma nu. Allt började i fredags då Lilly fick feber o blev sådär riktigt hängig. Hela helgen gick men febern släppte inte, så äntligen igår tisdag så var hon feberfri. Jag jublade o blev glad att få åka till jobbet idag. Jag menar hemma en hel helg plus två dar, jag har hunnit ikapp med tvätt o städ så nu vill jag träffa kollegor o barn igen. Men ICKE!! Sandra sov dåligt hela natten så jag tempade henne i morse o jo, då hade febern landat i hennes lilla kropp igen för typ tredje gången på kort tid. Är såååå trött på feber o sjuka även om jag tillhör den grupp föräldrar som haft d lindrigt i vår.
Bättre blir d ju inte av att maken ska sova över på jobbet o inte kommer hem förrens imorgon. Men men, d e bara att bita ihop:).
Något kul som hänt är i alla fall att sylusten kommit tillbaka så jag satt i helgen o sydde om lite gammalt samt gjorde tights till Sandra. O än har glädjen inte runnit ur:).
Ha en trevlig dag!


RSS 2.0