Julgransplundring....

Julgransplundring, ja det var så d känndes när vi klädde granene idag. Jag är lite nojig eller rättare sagt mycket nojig när d kommer till att klä granen. Detta är ju definitivt inte bra att vara då man numera har småbarn som vill hjälpa till, o d måste d ju få göra=) Så ja, kulorna hänger huller om buller o alla färgen som finns tror jag. Som tur är har inte smällkaramellerna entrat vårt hus än...
När vi dock var klara med granen som till sist ändå såg hyfsat fin ut så händer d som inte får hända....granen välter över tv´n o ner på golvet o vips så var den pyntningen inte lika fin längre=( Det var bara att ta fram dammsugaren o suga upp trasiga kulor samt mängder med barr. Sen fick vi försöka få granen "på fötter" igen o fixa till den, inga grenar brutna i alla fall,yey! Men sen sker nästa sak som inte får hända...ljusen tänds inte!!!! O då hade vi testat slingan innan vi satt i den i granen o den lyste men inte när den kom upp! Ja, man kan säga att jag blev smått (läs MYCKET) bitter över alltihop o tyckte vi kunde strunta i hela s k i t e n....
Så nu står den där, vår fina gran med hullerombuller pyntning i alla dess färger med glitter överallt o ljus som inte fungerar...blir väl att man får köpa en ny slinga o sätt i, woho jättekul! NOT!!!!!
Kram på er o glad fjärde advent! Jag ska nu sätta mig med en kebabsallad o försöka glömma denna kväll=) Även om jag vet att jag om några år kommer skratta åt d hela.


Kommentarer
Postat av: Daniel

Låter kul! Blir väl också till att ta ur allt annat ur granen för att få upp den nya slingan. Kanske lika bra att ta en ny gran också när ni ända håller på.....Plastgran funkar också.

2010-12-19 @ 22:20:59
Postat av: Sampe

Vi har en till belysning om ni behöver. Annars kan ni låna en multimeter och mäta lamporna så ni ser vilken/vilka som är sönder.

2010-12-19 @ 22:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0