Nya sovrummet invigs...

I natt har maken o jag invigt det nya sovrummet. Vi blev klara med tapetseringen igår så vi ställde in våran säng o resten av möblerna. Jag som vanligt, kunde ju inte låta bli att piffa lite så det skulle bli mysigt=)
Men jag hade inte allt hemma så idag får jag införskaffa resten dvs. om min mor när jag snart ska ringa henne är sugen på en tripp till stan=)

Vi saknar fortfarande våran sänggavel, jag hoppas på att kunna klä om den idag men vi får se. Fondtapeten kan vara svår att se men det är ett grå/svart rosmönster på den. Helt underbar! Sänglamporna är i den stilen att antingen så gillar men dem eller så tycker man att de är helt fel=) Jag är den typen som gillar att bryta det romantiska med det morderna, min maken är betydligt mera skeptisk, men han får vänja sig=)
Vaggan som är med på bilden ska inte stå där sen den ska ner men just nu hade vi inte plats någon stans för den...
Underbar sömn!
Ja, det fick vi. Vi sov helt ljuvligt, det var som jag föreställt mig, man känner sig utvilad på ett helt annat sätt. Lilly sov fortfarande nere men vi hade barnvakten på så vi hörde henne när hon vaknade vilket hon gjorde två gånger men sen sov hon längre än mig. Jag gick upp halv nio o lisskulla sov till tio i nio sen väckte jag både henne o pappa för frukosten var klar o jag tyckte att dagen skulle börja=)
Imorgon börjar nog tapetseringen av lillans rum...fullt upp hela tiden men idag tar vi dock en vilodag, behövligt!
Ha d gott!


Kommentarer
Postat av: mamma

Det blev ju jättesnyggt ! Ja jag sitter just nu och väntar att du ska komma och plocka upp mej här i Nås, vi ses.

2010-07-19 @ 10:59:34
Postat av: Therese

Det blev kanonfint! Ser fram emot att se det live!

2010-07-22 @ 11:16:16
URL: http://mirasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0