Shopping i Borlänge!



Här kommer lite bilder på d som jag inhandlade i stan igår. Jag hade en super trevlig dag tillsammans med svägerskan Rut. Vi var ju barnfria båda två så allt gick som på räls, man kunde bara gå från affär till affär o strosa utan att behöva anpassa sig till några mat o sovtider. D var underbart o så fick man så mycket mer gjort än vad man skulle fått om man haft barna med sig. Vi åt gott på matpalatset sen lyxade vi till det med en fika på Wane´s innan vi åkte hem, smask!

Här nedan är d köp jag gjorde till mig själv, inte d bästa bilderna men men. På bilden till vänster är d två tunikor som jag fyndade för 49 kr styck på ginatricot, inte helt fel. På bilden till höger är d en stickad klänning även den från gina som jag också fyndade för 99kr, toppen är dock från hm inte heller den så fasligt dyr. Nedanför de två bilderna ser vi Lilly som gärna ville granska priserna på mammas nya kläder o smaka om d var goda=) 
Utöver detta blev d även två vanliga svarta tights men tyckte inte d var nödvändigt att fotografera dem.


 

Här följer den nya garderoben som införskaffade till Lilly, hon behövde en del i stl.86 nu, hon har farit iväg så fantastiskt mycket i längd. Det svåra är bara att hon e så smal så kläderna är bra i längd men sitter löst i midjan så jag satsade på tunikor o tights. Till vänster är en tunika från Lindex med vita hästar på, till dem är d ett par stickade tights från kappahl. Tunikan till höger är även den från Lindex. Den röda tunikan o de gråa byxorna är från kappahl. Jag tror d kommer bli så underbart söta på henne.




Här är ännu mera kläder, som sagt hon behövde lite förnyelse=) Galonbyxorna till höger är från hm o fyndades för 100kr. Ett lagom pris tyckte jag. Jeanslegginsen inhandlades även d på hm för en vettig slant. Strumporna är köpta på hemköp o de lila strumpbyxorna inhandlades på maxi för 10 kr, också d ett lagom pris=)



Ja, d var min shopping d. Jag hade även tänkt mig lite heminredning men det blev ingen. Affärerna jag brukar handla sådant i hade fått slagit igen på grund av för höga hyror i kupolen. Så tråkigt, men mamma ska till ikea nu i veckan så jag tänkte be henne inhandla lite fina ljus o annat smått o gott. Vi får väl se vad d blir.


Kommentarer
Postat av: Malin

Vilka fin fina kläder, och vilka priser sen! Helt perfekt =D!

Färgerna på tunikorna är helt i min smak =)



Kram

2010-01-31 @ 17:50:31
URL: http://malinaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0